Tuesday, 9 August 2011

kenapa perempuan suka benda comel dan cantik?

salam my beautiful readers..

start with this..aku rasa semua perempuan sukakan benda2 comel..benda2 cute..kan?kan?
pernahkah korang terfikir..kenapa perempuan termasuk diri korang sendiri(aku jugak) suka pada benda2 yang cute..comel2?
bagi aku perempuan memang dah secara naturalnya dijadikan tuhan sebagai makhluk yang indah..so sudah pastinya perempuan itu sendirinya sukakan kecantikan dan benda2 cute miut kan..

bagi aku..benda2 cute ni buat kite happy..buat kita rasa cam muda..riang gembira sentiasa kn?bila kita dikelilingi benda2 cute2, pastu kita pakai baju cute2..acting cute2..korang xrasa ke yang korang happy?hati korang berbunga2 even korang dalam stress gila..kadang2 korang jugak boleh buat orang lain happy..kn?

kalau muke stress sentiasa,..pastu garang sentiasa..aku rasa orang akan lagik menyampah dengan korang berbanding dengan peratus orang menyampah dengan korang acting comel2 gitu..kn?so why bother bila orang cakap yang kite ni annoying je acting cute2 kn..kenapa nak bother orang nak cakap kite ni perasan cute ke apa..sebab bagi aku..kalau orang itu hatinya suci..die pasti faham..natural seorang perempuan.gadis..emak orang sekalipon..memang sukakan benda2 yang comel2 kn..termasuk mencomelkan diri sendiri..betul x korang??

so kenapa perempuan suka benda2 comel2?sebab dah namanya perempuan..:)

kalau ada lelaki xsuka or menyampah dengan perempuan yang sukakan kecantikan....suka barang cute2..xpayah kawin ngn perempuan..jadik lah kau gay sampai mati..kan..kan..

salam permulaan !!

hye ! helow !..my dear readers..

nana bru blajr2 nk berbelog nie..mngkin blog nie nana akn coret2 ckit secret2 2 ,yg nie kira dairi terbuka ckit..ad masa lpang INSYALLAH nana entry..lau x smpt nk bt cmne,,krja bnyk yg hrus dilaksanakn..!!!